Etiket Sonuçları: eTwinning

Ara

2022_2023 eğitim öğretim döneminde öğretmenimiz Özlem Taş'ın rehberliğinde 4/B sınıfı öğrencileri ile yürütülen projemiz kalite etiketiyle ödüllendirildi.

May

Şubat ayında başladıkları "Güçlü Ellerim Sağlam TEMELLERİM" projesinin sonuna gelen 4/B öğrencileri belgelerini aldılar.

Mrt

4/B Sınıfı öğrencileri yeni başladıkları projelerinin posterini tasarladılar.

Mrt

Yeni başladıkları MY ENGINEER HANDS MY STRONG FOUNDATIONS projesi için 4/B sınıfı öğrencileri okul panosunu oluşturdular.

Mrt

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencileri yepyeni bir projeye başladı.Projenin konusu 6 Şubat ta hepimizi derinden üzen deprem felaketiyle ilgili.

Ock

Okulumuz öğrencilerini web araçlarımızdan canva ,learningapps,wordwall egitimleri verdik.

Ock

Karadayı Ortaokulu öğretmenimiz Gamze Sakin öğretmenlerimize yeni eTwinning  platformunu tanıttı.

Ock

Okulumuz öğrencilerine derslerinde ve günlük yaşantılarında faydalanmaları için web2 araçları eğitimi düzenliyoruz.

Ock

Okulumuz eTwinning Okulu olabilme konusunda  başvuru hakkı elde etmiştir. Tüm okul personeli ile  özellikle eTwinning okul ekibi ve egüvenlik ekibimiz olarak çalışmalara başladık.

Mrt

Kurucusu olduğumuz Medyasal eTwinning projemizde bu akşam Akıllı İşaretler ve Siber Zorbalık konusunda bilgiler edindik.

Ock

Kuruculuğunu üstlendiğimiz The Tenth Planet projemizi tamamlamış olmanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz.

Kas

Okulların açılmasıyla birlikte yepyeni eTwinning projelerine başlayan Karadayı İlkokulu 2B sınıfı öğrencileri kodlama haftası etkinliklerinide başarıyla tamamladı.Etkinlik sonunda sertifikalarını almaya hak kazandılar.