GÜVENLİ İNTERNET ETKİNLİKLERİ

Kurucusu olduğumuz MEDYASAL eTwinning projesinde öğrencilerimiz güvenli internet etkinliklerine katıldılar. Ve işbirlikli çaışmanın bir parçası oldular.

Ocak ayı itibariyle Türkiye'den  Mardin,Bilecik,Bursa,Tokat,Kütahya Avrupa'dan Romanya,Portekiz,İtalya,Azerbeycan' dan ortklarıyla yürütmeye başladıkları Medyasal eTwinning projesinde öğrencilere medyaokuryazarlığı bilincini masallar yoluyla anlatmak temel hedefi olan projemizin Şubat ayı işbirlikli çalışması Güvenli internet çalışmasıydı.Bu etkinliklere zevkle katılan öğrencilerimiz harika bir ürün ortaya çıkardılar.Daha güvenli internet kullanıcısı olma yolunda çalışmalarına devam edeceğini belirten sınıf öğretmeni Özlem TAŞ sadece tek gün değil hergün güvenli internet kullanım bilinci kazandırmak temel görevimizdir dedi.

Yayın: 09.02.2021 - Güncelleme: 08.01.2023 22:14 - Görüntülenme: 213