T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / SERİK - Karadayı İlkokulu

KARADAYI İLKOKULU'NDA YEPYENİ BİR PROJE BAŞLIYOR...

Okulumuz öğretmenlerinden Kahraman ÜNAL (Müdür Yardımcısı)'ın ülkemizin çeşitli illerinden, Avrupa'dan ve Azerbaycan'dan ortakları ile birlikte yürüttükleri Her Şeyi Yapabiliriz (We Can Do Everything) Projesi başladı. Projede öğrencilerimizin yeni ufuklara yelken açarken öğrenecekleri, öğrenirken eğlenecekleri birçok etkinlik bulunuyor. Web 2 araçlarından Akıl ve Zeka Oyunlarına, bitki yetiştirmekten kültürel miras ögelerimize kadar pek çok konuda öğrencilerimiz etkinlikler gerçekleştirecekler.

Proje Sınıfları:  2/B Sınıfı - 4/A Sınıfı  

Projenin Gerekçesi:

Öğrencilerin kendilerini ilgileri ve yeni keşfettikleri alanlarda geliştirebileceklerini , etkinlikleri yapabileceklerini görmelerini sağlamak.

 Projenin Özeti:

Projemiz Ocak ayında başlayıp Haziran ayında sona erecektir. Bu süre boyunca her ay farklı bir konuda eğitim ve etkinlikler yapılarak öğrencilerin yeni keşifler yapmaları sağlanacaktır.

 ŞUBAT Ayında Web 2 araçları

 MART Ayında Doğa ve Su

 NİSAN Ayında Akıl ve Zekâ Oyunları

 MAYIS Ayında Kültürlerimizi Tanıyoruz

 HAZİRAN Ayında değerlendirmeler yapılacak ve final ürünü ortaya konacaktır.

 Projemizin Amacı:

Özsaygı, özgüven, toplumsallık, sabır, hoşgörü, sevgi, barış,y ardımseverlik, doğruluk, dürüstlük, adalet, yeniliğe açıklık, vatanseverlik, kültürel değerleri koruma ve geliştirme, doğa sevgisi, çevre bilinci oluşturmayı amaçlamaktadır.

23-02-202123-02-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.01.2021 - Güncelleme: 08.01.2023 22:15 - Görüntülenme: 288
  Beğen | 0  kişi beğendi