Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinin hazırladığı Atasözleri ve Deyimler sergimiz.

Şbt

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPTIKLARI ETKİNLİKLER..

Şbt

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN!!

ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SEVGİ, SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ

Şbt

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Karadayı İlkokulu ve Karadayı Ortaokulu olarak yapılan etkinliklerle cuşkuyla kutladık.

Ara

2022_2023 eğitim öğretim döneminde öğretmenimiz Özlem Taş'ın rehberliğinde 4/B sınıfı öğrencileri ile yürütülen projemiz kalite etiketiyle ödüllendirildi.

OKULUMUZDA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI!!

May

Şubat ayında başladıkları "Güçlü Ellerim Sağlam TEMELLERİM" projesinin sonuna gelen 4/B öğrencileri belgelerini aldılar.

May

İlçe projesi olarak başlatılan ,ilçemiz Gedik İlkokulu'nun öncülüğünü yaptığı "Bağımlı Olma Bağlı ol"projesinin sergisini yaptık.

May

Karadayı İlkokulu tüm öğrencileri, öğretmenleri ve idarecileri hem okul dışarda etkinliği yaptı. Boğazkent mesire alanına götürülen öğrenciler çok eğlenceli vakit geçirdiler. Öğretmenleri ile birlikte çeşitli etkinlikler yapan öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

May

Okulumuz 4-A ve 4-B sınıfı öğrencileri Alanya ve Side'deki tarihi yerlere gezi düzenledi. Sınıf öğretmenleri Özlem TAŞ ve Sultan KESER ile birlikte öğrencilerimiz hem öğrendiler hem de eğlendiler.

May

Okulumuz 3-A sınıfı öğretmeni Şeyda AKCA ve öğrencileri Anneler Gününde öğrenci annelerine sürpriz yaparak Anneler Gününü kutladı.

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI YAPILAN ETKİNLİKLERLE COŞKUYLA KUTLANDI...

Mrt

4/B Sınıfı öğrencileri yeni başladıkları projelerinin posterini tasarladılar.

Mrt

Yeni başladıkları MY ENGINEER HANDS MY STRONG FOUNDATIONS projesi için 4/B sınıfı öğrencileri okul panosunu oluşturdular.