ANTALYA / SERİK - Karadayı İlkokulu

Kas

Atamızı 80.Ölüm Yıldönümünde Andık.

Ekm

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

Ekm

Okulumuzda Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi Başkanı Seçimleri yapıldı. 3/B Sınıfı Öğrencisi Barış GÜRBÜZ Okul Meclisi Başkanı Seçildi.

Ekm

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftasını Kutladık.

May

Okulumuz idarec, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte Alanya Damlataş Mağarası, Alanya Müzesi ve Alanya Dim Mağarasına 05/05/2018 Cumartesi günü gezi düzenlendi. Gezi problemsiz olarak gerçekleştirildi.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI

Mrt

25 Mart Pazar Günü okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle tiyatro etkinliği yapıldı.

Mrt

21 ŞUBAT 2018 TARİHİNDE AFAT YETKİLİLERİNCE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE AFAT EĞİTİMİ VERİLDİ.

Ock

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem sonu olarak en çok kitap okuyan öğrenciler ile Değerler Eğitimi örnek öğrenciler Okul Müdürü Cemal SU tarafından Madalya ile ödüllendirildi.

Kas

2016 Ekim Ayı En Çok Kitap Okuyan Öğrenciler Okul Müdürü Cemal SU tarafından Madalya ile Ödüllendirildi.

Kas

10 Kasım Atatürk´ ü Anma Programı yapıldı. Siren, saygı duruşu , İstiklal Marşı, konuşma ve şiirler okundu. 10 Kasım resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verildi.